I tu, ja camines?

Una activitat que recomanem per la seva efectivitat i seguretat és caminar. Es tracta d’una activitat física a l’abast de la majoria de les persones grans, que pot incorporar-se fàcilment a la rutina diària.

Des del Centre de Dia realitzem passeigs diaris pel centre, però a l’arribada el bon temps sortim un parell de dies a la setmana a fer l’activitat al carrer. Caminar entre 30/40 minuts diaris és beneficiós pel cor, pulmons, músculs i ossos. També pot incidir sobre malalties com el colesterol, hipertensió o la diabetis i a més, pot millorar l’estat d’ànim.

Cada cop que sortim ho fem amb la Marta, la fisioterapeuta del centre, acompanyada sempre de la Jacky, el Moises o la Bahija, els quals formen l’equip gerocultor del matí. Anem per diferents racons de la vila i anem fent petites parades per descansar.


“Magrada molt sortir a caminar pel carrer perquè em distrec, saludo als amics, miro les botigues, tinc la companyia dels meus companys del centre, ho passo bé i visc el dia una mica millor” – Jordi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s