Contecontes amb l’IES Alt Penedès

Ahir al Centre va ser un dia diferent, divertit, molt entretingut i de lo més constructiu.

Vam tenir la visita d’un grup de nois i noies de 4t d’ESO de l’IES Alt Penedès, els quals ens van fer la representació de tres contes creats per ells mateixos i utilitzant com a temàtica comú, l’amistat.
Ens van representar l’amistat des de diferents punts de vista, ja sigui des dels membres d’una família, de joves amics i de gent gran que es coneix a una residència o centre de dia.
Les històries van ser de lo més originals i divertides, així que des d’aquí us felicitem a tots i a totes per aquesta creativitat.
Per acabar la trobada vam compartir un piscolabis, converses entre joves i grans i molta complicitat. Per agraïr la seva visita, vam pensar en donar-els-hi un diploma com agraïment pel seu esforç i dedicació, i per voler compartir aquesta estona amb nosaltres.
Com ja sabeu, al Centre de Dia som totalment partidaris dels intercanvis intergeneracionals. Les activitats intergeneracionals afavoreixen un desenvolupament integral en les persones, sigui quina sigui la seva edat, gènere, situació social i grau de limitació funcional. Per tant és necessari fomentar l’intercanvi i la solidaritat entre generacions, incrementar la cooperació i compartir experiències, habilitats i coneixement.
Seguidament us deixem un recull d’algunes de les fotografies del dia d’ahir!
Gràcies per ser-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s