Posem-nos al dia!

Sovint veiem com a partir de certa edat, la gent gran presenta una certa tendència a l’aïllament per diversos motius i factors, com poden ser: la mort d’un familiar o amics del seu entorn més proper, les limitacions físiques que dificulten sortir del domicili, la comoditat que els proporciona la seva zona de confort, etc. Però sobretot, per una creença tant estesa com errònia: el pensar que amb els anys ja no val la pena esforçar-se per res. Des del Centre de Dia lluitem constantment contra aquesta creença. Sabem que no és veritat, que val la pena esforçar-se i sobretot compartir coneixement.

Cada dia al Centre durant 30 minuts, parlem de l’actualitat. Comentem ja siguin notícies, estils de vida, remeis cassolans, parlem de premsa rosa o bé compartim experiències. La qüestió és crear debats per tal de que tots i cadascú de nosaltres pensem, interactuem i diguem la nostra respecte diferents temes.

Una de les nostres prioritats és la sociabilització de les nostres persones usuàries. Donem la màxima importància al concepte de compartir, ja siguin experiències com opinions entre tots els companys.

Volem aprofitar per dir-vos, que no eludiu les converses amb les persones grans, sinó que ben al contrari els faciliteu l’ocasió. Us podem garantir que és una activitat molt enriquidora pels qui escolten i molt gratificant per a ells.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s