Els beneficis de la fruita a l’estiu! 🍎🍊🍇🍍

Ens trobem en plena època estival. Diversió, plaer, benestar, desconnexió i fora de la rutina! Tots aquests conceptes que relacionem amb les vacances estan molt bé. Però la veritat és que durant les vacances és el moment en que molts de nosaltres descuidem una miqueta l’alimentació.

Una bona solució és comprometre’ns amb la dieta mediterrània ja que a més de millorar la nostra alimentació, també es beneficia la nostra salut.

Tot i així, ara que ens trobem en ple estiu, és molt important que ens aorofitem i beneficiem dels aliments que ens proporciona aquesta estació de l’any. La fruita és molt bon exemple, a més de ser un aliment molt versàtil, ens aporta la hidratació i frescor necessària per a combatre la calor.

Alguns dels seus beneficis són els següents:

Síndria: és una fruita per a mantenir-se hidratat ja que el 90% és aigua. A més, ens aporta vitamina A, molt important per a la salut de la nostra pell.

Meló: és una gran font de vitamina C i un gran antioxidant per al nostre organisme.

Préssec i nectarina: contenen vitamina A, beneficiosa per a la nostra pell, i potassi i flavonoides, que protegeixen el nostre organisme dels danys produïts pels rajos del sol.

Pera: en aporta vitamina C i vitamina K, beneficiones per als nostres teixits i ossos.

Figa: molt efectiva per a regular la pressió de la nostra sang ja que conté potassi. A més, són molt beneficioses per a aquelles persones que pateixen de diabetis.

Alvocat: és un gran antioxidant perquè ens aporta vitamina E.

A l’hora de consumir-les també és un aliment molt agradable i com comentem, molt versàtil! Són moltes les fórmules que podem utilitzar a l’hora de consumir-los. Sopa freda de meló, sucs de fruites, amanides acompanyades de fruita, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s