Sigui quina sigui l’edat, l’amor no s’acaba 🖤

Hi ha una estranya creença en pensar que l’amor és propi de la joventut. De manera quasi automàtica associem l’enamorament i el goig de l’estimació a una edat adolescent però certament, més enllà de les èpoques tèrboles de la juventut l’amor és capaç de florir, sigui quina sigui l’edat i condició. No parlem només d’amor com a relació sentimental sinó que també, l’amor cap a un pare, un fill, un germà o un amic. Aquesta maravella de la natura es manté fins el final dels nostres dies i quan es dóna a la tercera edat aporta moltíssims avantatges, l’amor no s’acaba. Hem de potenciar aquestes mostres d’afectivitat que tant agraïdes i necessàries són en determinats moments.

Si afegim l’augment de l’esperança de vida i l’envelliment de la població, la tendència creixent de persones amb discapacitat i els canvis dels models familiars, ens trobem que cada vegada hi ha més persones grans que es troben soles. Aquí al Centre intentem dinamitzar aquesta dimensió afectiva i relacional de la gent gran en la seva vida quotidiana.

És realment màgic apreciar l’amor entre tallers, activitats, cadires de rodes i caminadors. Som éssers socials, no estem sols i sigui quina sigui l’edat, mai hem de permetre que l’amor s’acabi. Responem als dictats de la natura i aquesta ens ha posat la maravellosa oportunitat de fer vincles. Vincles que quan arriben a la tercera edat només demanen tendresa i realitat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s