Gerocultor: Peça clau al Centre de Dia

El paper del gerocultor/a al Centre de Dia és fonamental pel bon funcionament del centre, bàsicament perquè sense ells no seria possible. Ells són la primera i última cara que veureu durant el dia, els que ofereixen una atenció social bàsica, aporten un recolzament emocional a les persones grans i son els que sempre hi són quan els necessites.

S’encarreguen de mantenir la independència i autonomia de les persones usuaries, a mesura de lo possible, i que siguin social i físicament actius. Tracten totes les activitas de la vida diària, ja siguin higienes, menjar, presa de medicació, desplaçaments, etc. També supervisen i realitzen activitats pautades pels tècnics, ja siguin de psicologia, fisioteràpia o teràpia ocupacional. S’encarreguen del seguiment de l’estat dels nostres grans, d’afavorir el seu benestar i vetllar per la seva seguretat.

Al Centre de Dia tenim la gran sort de comptar amb un equip gerocultor immillorable, no només per lo bones persones que són sinó perquè tenen un sentit molt humà, imprescindible per tractar amb persones grans. S’impliquen molt amb tots i no els podem estar més agraïts.

Gràcies Bahija, Jacki, Moises i Paula per ser-hi sempre, quan us necessitem i també quan no us necessitem.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s