L’amistat a la 3ra edat

L’amistat és un component essencial en les nostres vides. Algú que ens escolti i que comparteixi amb nosaltres no només els bons moments, sinó també els dolents, és tan necessari en la infantesa com en la tercera edat.

Quan ens fem grans trobem més dificultats per establir noves amistats, bé sigui per falta de temps o perquè la nostra vida es desenvolupa en uns cercles tancats. A partir dels 60 o 65 anys, entrem en una etapa de canvis, de reajustament vital, en què les amistats juguen un paper molt important. Per a la majoria, és quan es produeix la jubilació i també quan els fills deixen la llar, així que es produeix un buit notable en la rutina diària. Després de molts anys d’estar ocupats amb milers de coses, arriba l’etapa del ‘i ara què fem?’. Per a molts, aquest temps lliure és una oportunitat per dur a terme activitats que no s’havien pogut fer abans i per recuperar velles amistats o fer-ne de noves. En aquesta etapa, relacions que s’havien mantingut amb contactes esporàdics prenen més força, i es converteixen en habituals les trobades amb els amics per fer un cafè, passejar o entretenir-se al voltant dels jocs de taula.

Al Centre de Dia floreixen amistats ben boniques amb uns lligams ben forts, i no sabeu lo bonic que és poder-ne formar part!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s