Centre de dia VS Residència

Una de les preguntes més freqüents que ens trobem que hem de respondre diàriament és la diferència entre un centre de dia i una residència, sumat al no saber quin recurs és el millor pel familiar en qüestió.

La principal diferència és l’horari i el tipus d’atenció, un Centre de Dia és per passar-hi el dia, la persona segueix anant al seu domicili, al seu barri, amb els seus veïns i les seves coses quotidianes, fent vida al carrer i participant se forma activa al seu municipi. Mentre que una residència són les 24h, això comporta que la persona es queda a dormir independentment de que tinguin menor o major grau de dependència.

El Centre de Dia és una opció genial per gaudir de la companyia d’altres persones mentre es realitzen varies activitats, rebent determinat acomoanyament professional però la persona sempre torna a dormir a casa seva o en companyia dels familiars. És una opció de cura semicompleta de la persona, especialment indicada en un grau mig-alt de dependència o bé, que els familiars no puguin està pendents durant el dia o que la convivència sigui complicada per temes de salut.

De totes formes per qualsevol pregunta o dubte, restem totalment a la vostra disposició i estarem encatats d’ajudar a resoldre els vostres dubtes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s