2022, un any de canvi

L’any 2022 ha estat un any de canvis, de canvis importants al centre de dia després dels dos anys de pandèmia, en la que el nostre servei va haver de tancar i tot.

Ens vam trobar molt a faltar, però, després de posar tota la nostra energia en conviure al centre de dia amb la major seguretat possible, 2022 ens ha donat l’oportunitat de poder fer moltes activitats, dintre i fora, amb distància i mascareta algunes, amb més tranquil·litat unes altres, però sempre gaudint, amb un somriure i molta gratitud perquè seguíem juntes.

Avui entomem de nou el nostre bloc, la nostra pàgina web, amb molta il·lusió i un repàs per algunes de les activitats més significatives de l’any passat:

-la visita del Coro Rociero de Vilafranca,

-la visita a l’exposició “Gent Nostra, fotografia i memòria oral”,

-els jocs de taula amb les companyes (per fi!),

-el “Festival EVA” de lectura en veu alta,

-el primer passeig de primavera,

-la visita de la Capta i el nostre Sant Fèlix a qui vàrem saludar,

-la visita a la casa de la Festa Major, vam sortir a la Tronada,

-el taller de gravat per a gent gran al VINSEUM,

-cuinar panellets

-al Nadal, vam poder fer cagar el Tió,

-rebre els nostres amics de l’Escola Montagut

-com cada any, tot un clàssic que ens agrada molt, rebre en un vermut musical a l’alcalde

-el nostre dinar nadalenc, acomiadant-lo amb les sempre esperades campanades de cap d’any, un moment d’esperança i bons desitjos!

Entre moltres altres. No hem parat!

Tant de bo poguem gaudir de moltes activitats aquest any també! Una abraçada de part nostra!

Ningú es salva de fer-se gran!

Ningú es salva de fer-se gran!

L’envelliment és una etapa més al cicle vital d’una persona, cadascú arriba a la vellesa i la viu amb una situació física, psíquica i social diferent. Al Centre de Dia intentem que l’envelliment sigui una experiència positiva, acceptant els canvis interns i externs que això comporta. Promovem que l’envelliment es vegi amb una percepció optimista de la longevitat, motivant constantment per viure d’una forma activa aquesta etapa i no limitar-se a deixar-la passar.

Escola Montagut

Avui i per segon any consecutiu, hem anat a @escola_montagut a celebrar el dia de la joguina. Hem anat l’Antònia, el Jose i la Alfonsa per veure els nens de P3, P4 i P5.

És una iniciativa per tal de fomentar els intercanvis generacionals, els quals permeten als més petits valorar l’experiència de la gent gran, i a la gent gran sentir-se súper especials.

Hem estat parlant de com era l’arribada dels reis antigament, de quins jocs es jugava, de l’escola, etc. Ha sigut molt constructiu i esperem tornar-vos a veure l’any vinent!

Visita a les caves Canals i Casanoves

Com ja sabeu, ahir vam anar juntament amb els nostres companys de Vallirana a les caves Canals i Casanoves. Va ser un dia súper diferent i entretingut.

Quan vam arribar ens van fer una petita explicació de l’elaboració del cava, i després ens vam entaular per menjar-nos un esmorzar de campions, pa amb tomàquet i embotit, i botifarra amb mongetes! Tot acompanyat de vi i cava, com no!

Moltes gràcies per rebre’ns i fer-ho possible! 🍷🥂