Ningú es salva de fer-se gran!

Ningú es salva de fer-se gran!

L’envelliment és una etapa més al cicle vital d’una persona, cadascú arriba a la vellesa i la viu amb una situació física, psíquica i social diferent. Al Centre de Dia intentem que l’envelliment sigui una experiència positiva, acceptant els canvis interns i externs que això comporta. Promovem que l’envelliment es vegi amb una percepció optimista de la longevitat, motivant constantment per viure d’una forma activa aquesta etapa i no limitar-se a deixar-la passar.

Escola Montagut

Avui i per segon any consecutiu, hem anat a @escola_montagut a celebrar el dia de la joguina. Hem anat l’Antònia, el Jose i la Alfonsa per veure els nens de P3, P4 i P5.

És una iniciativa per tal de fomentar els intercanvis generacionals, els quals permeten als més petits valorar l’experiència de la gent gran, i a la gent gran sentir-se súper especials.

Hem estat parlant de com era l’arribada dels reis antigament, de quins jocs es jugava, de l’escola, etc. Ha sigut molt constructiu i esperem tornar-vos a veure l’any vinent!

Visita a les caves Canals i Casanoves

Com ja sabeu, ahir vam anar juntament amb els nostres companys de Vallirana a les caves Canals i Casanoves. Va ser un dia súper diferent i entretingut.

Quan vam arribar ens van fer una petita explicació de l’elaboració del cava, i després ens vam entaular per menjar-nos un esmorzar de campions, pa amb tomàquet i embotit, i botifarra amb mongetes! Tot acompanyat de vi i cava, com no!

Moltes gràcies per rebre’ns i fer-ho possible! 🍷🥂

El nostre hort

L’hort al centre ja és una realitat i estem súper contents! 🥕🥒🥬🍆

Cuidar un hort a la gent gran li aporta molts i molts beneficis.

En primer lloc permet crear hàbits saludables i comportaments ambientals en les persones grans mitjançant activitats que passen a formar part de la seva vida quotidiana.

També s’afavoreix la sociabilització dels grans i el manteniment de les seves capacitats físiques, els permet seguir aprenent noves tècniques de treball i gaudir després d’uns aliments de primera qualitat, cultivats per ells mateixos.

En unes setmanes us ensenyem els resultats!